Pluk selv jordbær Hedensted, Horsens og Vejle

Cirka 3-4 uger efter jordbærsæsonen starter i slutningen af maj åbner vi op for pluk selv jordbær til stor gavn for alle medlemmer i familien. På den måde bestemmer i helt selv, hvilke jordbær, der skal med jer hjem. Hvis I selv har lyst til at plukke jeres jordbær tjek vores facebook feed søg “Arnes Jordbær” om der er pluk selv eller ring til os. Ring altid før du kommer så du ved vi er i gang med pluk selv og du ikke kører forgæves!

Arne Pedersens gårdbutik ligger i Hedensted, imellem Vejle og Horsens og er en mindre familievirksomhed. Denne drives til dagligt af Arne og Annelise, der har mere end 50 års erfaring med salg af jordbær – heraf er de 30 fra den nuværende adresse på Skovvangen 25, her i Hedensted. Børn, børnebørn og svigerbørn er fortsat en rigtig stor del af virksomheden og hjælper således til om sommeren, når travlheden melder sig og jordbærhøsten rigtig sætter ind.

Der er ikke noget, der helt signalerer sol og sommer som danske pluk selv jordbær, produceret af stolte avlere med forstand på både håndværk og sorter. Dertil kommer sig muligheden for at hente de røde sommerbær hos en lokal gårdbutik, hvor I kan vælge imellem at købe allerede plukkede bær og en sjov dag i vores jordbærmarker, hvor I får lov til helt selv at plukke jeres jordbær.

En af de største fordele ved selv at plukke sine jordbær er uden tvivl, at I helt selv får lov til at håndplukke de røde, modne bær. Det er en rigtig hyggelig aktivitet for familiens yngste, og vi har derfor ofte besøg af både børn og voksne i jordbærsæsonen, der kommer for at plukke deres egne bær.

Åbningstider (juni og juli)

Alle dage undtagen lørdag: kl. 09.00 - 18.00

(lørdag holder vi lukket)

ArnesJordbær

postet 10 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

Tak for i år - vi har sidste jordbærsalg på søndag 18/7-2021.

Bemærk netop søndag er der først jordbær klar i butikken fra kl. 10:30.

Traditionen tro har vi på vores afslutningsdag “den store grav selv kartoffeldag” på søndag 18/7 kl. 10-16, hvor man kan komme ud og grave en spand lækre kartofler gratis (yderligere spande 25 kr pr spand) husk egne spande og greb at grave med.

Ingen tilmelding nødvendig man kommer bare og får en oplevelse 😉 - del gerne opslaget.

Pluk selv hindbær og bestilling af plukket hindbær er stadig muligt næste uge 19/7-25/7 mod aftale over tlf. 61469474. (Husk lørdag lukket)

Vi siger tusind tak for alle som har været forbi os i løbet af sæsonen og på gensyn i slut maj/start juni 2022.

Mvh.
Jordbær Arne og Annelise
... Se mereSe mindre

Se på facebook

postet 10 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

Jordbærrene går mod slutningen, hindbær godt igang…

Jordbærrene går nu lige så stille mod slutningen vi skønner vi har jordbær ca. en uges tid mere, men skriver mere præcist om nogle få dage. Det er primært den meget smagfulde Faith vi har i butikken (se billede).

Hindbær er kommet godt igang og kan købes friskplukkede og lækre i butikken til 20 kr. pr 250g eller plukkes selv til 1/2 pris (forudbestil gerne ved større køb).

Pluk selv hindbær er åbent søndag til fredag kl. 9-16 (lukket lørdag), man skal dog lige skrive en privat besked på facebook til os med:
-dag
-ca tid
-ca kg
-tlf som backup

Så forsøger vi at fordele således der er noget at plukke til alle der kommer. Vi skal nok forsøge at bekræfte hurtigst muligt over Facebook.

Mvh.
... Se mereSe mindre

Se på facebook

postet 11 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

Voldsomme skybrud har desværre delvist ødelagt vores jordbær…

Jordbærsæsonen går nu mod slutningen og den er desværre blevet accelereret af en del af de sene sorter er blevet skadet af den hårde regn.

Vi glæder os over så mange kunder har haft mulighed for at forsyne sig med kasser af jordbær med rabat, men kan fra i dag ikke længere tilbyde kasser med mængderabat.

Selvpluk for jordbær søndag er lukket for tilmelding og vi kommer ikke til at tilbyde mere pluk selv jordbær i 2021. Det er stadig muligt at tilmelde sig pluk selv ærter søndag 11/7-21, hvor der er åbent kl. 9-16 (mindst 2kg tilmelding via Facebook besked, 18 kr pr 1/2 kg.).

Gårdbutikken er fortsat åben med lækre smagsprøver på jordbær og ærter samt tilbyder fine håndopgravede kartofler.

Mvh.
... Se mereSe mindre

Se på facebook

postet 11 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

Fodboldfeberen fortsætter -> Søde Sonata tilbud, pluk selv jordbær og pluk selv ærter opdatering…

Med den megen sol har vi endnu mulighed for at plukke nogle flere søde Sonata. Derfor er vi glade for igen at kunne tilbyde Sonata en kasse med 10 bakker a 500g til 245 kr. Dette gælder kun mandag d. 5/7, tirsdag 6/7 og onsdag 7/7-2021. KUN ved forudbestilling via privat besked på facebook i begrænsede mængder. Skriv venligst:
->Dag
-> Ca. afhentningstid
-> Tlf som backup

Ved bekræftelse har man sikret sig en kasse.

Vi har endnu også de sene jordbærsorter i kæmpestørrelse som på billedet. Det er primært Sonsation, Faith og Malwina/Magnus der plukkes her og alle med smagsprøver i gårdbutikken.

Åbent søndag-fredag kl. 9-18 (lukket lørdage)

——
Pluk selv jordbær og ærter! ->JORDBÆR FULDT BOOKET!

Der har været stor efterspørgsel, og den megen sol giver os nu mulighed her for at tilbyde pluk selv ærter og jordbær igen onsdag 7/7-21 kl. 13-17 og søndag d. 11/7-21 kl. 9-16. Mindst 5 kg i jordbær og 2 kg i ærter. begge dele ca 1/2 pris af butiksprisen således 18 kr pr 1/2 kg. Husk egen plukkeskåle.

Venligst tilmeld via Facebook privatbesked med:
-Dag
-Ca tid
-Ca kg ærter og jordbær

Tilmeld kun hvis man er okay med at plukke små søde Sonata :0)

Ved bekræftelse er man tilmeldt.

Tusind tak til Jer som vil hjælpe os med at dele opslaget så flere kan de det.

Mvh.
... Se mereSe mindre

Se på facebook

postet 11 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

Pluk selv jordbær sidste chance 2021!

***
Opdatering pluk selv - vi har fået lidt afbud til i dag 4/7, så vi kan godt tage lidt flere ind, skriv på facebook/ring 61469474 om i gerne vil komme i dag. Vi har ydermere sikret vi kan holde pluk selv åbent indtil kl. 14, da vi lykkedes med at hidkalde ekstra personale🙂
***

Der var mange glade selv plukkere forbi sidste søndag.

Vi er så heldige vi endnu har lidt tilbage af de søde små 4 års Sonata, og det vil derfor være muligt ved tilmelding at komme og plukke selv i morgen søndag d. 4/7-2021 fra kl. 9-12.

Pluk selv vil være i vores søde små Sonata 4 års, koste 18 kr. pr 1/2 kg og man skal minimum plukke 5 kg. (10 bakker). Husk egen emballage at plukke i.

Vi vil have et begrænset antal pladser som KUN kan tilmeldes via facebook med privat besked indeholdende:
- Ønsket tidspunkt
- Ca antal kg
- Tlf som backup

Tilmelding efter først til mølle princip. Man er bekræftet når man får svar over facebook senest i morgen tidlig kl. 7-8, men vi forsøger at svare alle så hurtigt som muligt.

BEMÆRK: Bestil kun tid hvis du er klar på at plukke de søde små Sonata jordbær!

Mvh.
... Se mereSe mindre

Se på facebook

postet 11 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

Gourmetpakketilbud og Utrilloærtekonkurrence!

Vores Utrilloærter er endelig kommet godt igang, og vi har vandet dem godt, så de smager sprøde og saftige.

Derfor har vi også valgt at tilbyde et gourmetpakketilbud som indeholder:
- 2 bk af de flotteste smagfulde jordbær
- 1,5 kg saftige Utrillo ærter
- 1 kg håndopgravede lækre kartofler
I alt 165 kr. (spar 40 kr i forhold til enkelt køb)

Tilbuddet gælder onsdag d. 30/6- søndag 4/7-2021 begge dage inklusiv.

Gourmetpakken kan med fordel forudbestilles via 61469474 eller via privat facebook besked med navn, tlf., afhentnings dag og ca tid 🙂

ÆRTEKONKURRENCE:
Tusind tak fordi så mange ville være med på vores sommerkonkurrence med jordbær. Vi håber også i vil være med på vores ærtekonkurrence. Vi sætter 2 gange 5 kg lækre Utrillo ærter på højkant sammen med 2 x 2 bakker af de flotteste jordbær.

For at være med skal du blot nævne nedenfor hvem du gerne vil dele dem med.

Hvis I er søde at dele opslaget, så flere kan være med er vi utrolig taknemmelige, men det er ikke et krav for at være med.

VINDERNE utrukket søndag aften blev:

Heidi Laursen
Mie Linnebjerg Bech

STORT tillykke 🙂

Husk vi har åbent søndag-fredag kl. 9-18 (lørdage lukket).

Mvh.
... Se mereSe mindre

Se på facebook

postet 11 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

Kvalitets Jordbærkassetilbud 245 kr!

Vi plukker igen (måske sidste gang) et 4 års bed med lidt mindre men meget søde flotte Sonata jordbær, hvor vi kan tilbyde en hel kasse (10 bakker) som på billedet til kun 245 kr. VIGTIGT skal forudbestilles og gælder kun mandag 28/6 - onsdag 30/6 i begrænsede mængder.

Man kan bestille enten ved at skrive på Facebook i privat besked med navn, nummer og ca afhentningstid eller ringe på 61469474.

De lækre saftige Avola ærter går nu mod slutningen og vi vander de fine utrillo ærter som snart tager over. Vi har fortsat de store poser ærter med 1,5 kg. på specialbud til 90 kr.

Sidst men ikke mindst er det stadig muligt at købe 10 af se store flotteste jordbær til 10% rabat ved køb af 10 bakker. (315 kr).

1000-tak for alle de søde mennesker der besøgte os med pluk selv jordbær i dag. Indtil videre er der ikke mere pluk selv jordbær hos os men vi skriver igen om vi kan finde en mulighed igen.

Husk åbent søndag-fredag kl. 9-18 (lukket lørdage).

Mvh.
... Se mereSe mindre

Se på facebook

postet 11 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

Pluk selv jordbær og ærter!

Vi har tidligere sagt nej og være meget i tvivl om vi kunne klare pluk selv jordbær og ærter i år, men grundet kæmpe efterspørgsel prøver vi alligevel at give pluk selv en chance!

Derfor vil det være muligt at komme og plukke selv i morgen søndag d. 27/6-2021 fra kl. 9-16.

Pluk selv vil være i vores søde små Sonata 4 års, koste 18 kr. pr 1/2 kg og man skal minimum plukke 5 kg. (10 bakker). Husk egen emballage at plukke i.

Pluk selv ærter vil være i de søde avola og med et plukkeminimum på 2 kg. og også koste 18 kr pr 1/2 kg. (Begge dele ca 1/2 pris af butiksprisen)

Vi vil have et begrænset antal pladser som KUN kan tilmeldes via facebook med privat besked med tlf, ønsket ankomst tid og ca antal kg. Af jordbær/ærter. Tilmelding efter først til mølle princip. Man er bekræftet når man får svar over facebook senest i morgen tidlig kl. 7-8.

BEMÆRK: Bestil kun tid hvis du er klar på at plukke de søde små Sonata jordbær.

Mvh.
... Se mereSe mindre

Se på facebook

postet 11 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

Topkvalitet på jordbær, ærter og sommerkonkurrence 🙂

Jordbærrene har netop nu topkvalitet. Vi har fortsat tilbud på hvis man køber 10 bakker, så får man 10% rabat til 315 kr. Se billedet af de flotte Sonata jordbær. Skriv en privat besked med tlf og afhentningstidspunkt så sætter vi gerne en flot kasse fra til dig. Eller ring på 61469474.

Avola ærterne topper også nu og vi har fortsat en kæmpe pose med 1,5 kg på tilbud. Samt de lækre solist kartofler gravet op med hånden smager skønt og de der er blevet lidt store er der 50% ekstra i poserne.

SOMMERKONKURRENCE:
Vi plejer at lave lidt sjov med en sommerkonkurrence det skal vi også i år. Vi trækker lod om 2 x 10 bakker af de flotteste jordbær samt 2 x 2 kg gourmet kartofler imellem alle der skriver, hvem de gerne vil dele præmien med.

Vi er meget taknemmelige om I vil dele vores opslag så flere ser det, men det er ikke en betingelse for at være med i konkurrencen.

Vinderne trækkes søndag aften. 🙂

VINDERNE BLEV:
Heidi Jensen og Kate Hollensberg STORT tillykke  😉, begge har fået direkte besked i fællestråd og med privat besked. Tak fordi der var så mange der ville være med. Og 1000-tak fordi så mange var søde at dele opslaget.

Mvh.
... Se mereSe mindre

Se på facebook

postet 11 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

FRYSETILBUD og fodboldfeber: Nu er jordbærrene godt i gang og vi plukker et 4 års bed med lidt mindre men meget søde Sonata, hvor vi kan tilbyde en hel kasse (10 bakker) som på billedet til kun 245 kr. VIGTIGT skal forudbestilles og gælder kun i dag tirsdag 22/6-torsdag 24/6 i begrænsede mængder.

Man kan bestille enten ved at skrive på Facebook i privat besked med navn, nummer og ca afhentningstid eller ringe på 61469474.

De lækre saftige Avola ærter er nu også kommet rigtig godt igang og vi har de store poser med 1,5 kg. på specialbud.

Sidst men ikke mindst har vi lige nu bud på de store flotteste jordbær til 10% rabat ved køb af 10 bakker. (De store jordbær på billedet)

Mvh.
... Se mereSe mindre

Se på facebook

Video fra Jordbærgården

Video fra tv-syd 11. juni 2013

Video fra tv-syd 24. maj 2011

Video fra tv-syd 12. juli 2010

Flere forskellige jordbærsorter fordelt over hele sommeren

Vi dyrker adskillige jordbærsorter, der alle modnes på forskellige tidspunkter fordelt ud over hele sæsonen. Dermed vil I også kunne opleve forskellige smagsnuancer, afhængig af hvornår I besøger Arne Pedersens Gårdbutik i Hedensted. Vi har nøje udvalgt de forskellige sorter, lige fra de allertidligste, lidt syrligere af slagsen til de sødmefyldte, der slutter jordbærsæsonen af. I forbindelse med selvplukning af jordbær, kan vi således tilbyde følgende sorter:

  • Flair er den tidligste sort og således også ”sæsonstarter”, når vi taler om jordbær. Bærrene er yderst velsmagende, sødmefyldte og mørke i farven.
  • Honeoye er en middelstor til stor sort, der kendetegnes ved kegleformede, skinnende bær med en stærk mørkerød farve indvendig såvel som udvendig. Smagen er syrligt-sød, uaromatisk, og bærret er fast og med en særdeles god smag. Som helhed flot af udseende. Honeoye-sorten anvendes både frisk og til frost.
  • Rumba er også en af vores tidligste sorter, der dog modsat Honeoye giver ganske lyse bær med en skinnende overflade og giver ligeledes også et lidt sødere bær, end man vil opleve med Honeoye.
  • Sonata er en middeltidlig sort, der særligt er kendt for sine søde og yderst velsmagende bær. Sorten giver veludviklede bær, der anvendes både frisk og til frost. Sonata er som regel plukningsklare en god uges tid senere end de tidligste sorter.
  • Florence giver store, middel-mørkerøde og gennemfarvede bær, særligt i den første del af plukkeperioden. Smagen er god, frisk og syrlig med en vist aroma, og bærrene er forholdsvis faste og holdbare. Plukkeperioden for Florence er relativt sen og placerer sig således imellem Sonata og den seneste sort Malwina.
  • Malwina markerer afslutningen på jordbærsæsonen her på vores jordbærfarm i Hedensted. Denne sort giver særdeles velsmagende, sødmefyldte og en anelse ”krydrede” bær, der altid er meget populære hos vores kunder i gårdbutikken.

Pluk selv jordbær eller plukkede jordbær

Ud over muligheden for, at I selv kan plukke jeres jordbær, sælger vi fra vores gårdbutik naturligvis også allerede plukkede jordbær. Hvor jordbærplukningen tidligere blev varetaget af omkring 30 børn og unge, der kom i deres sommerferie, plukkes jordbærrene i dag af 6-7 voksne, der hjælper os her på gården i sommerperioden, når vi har ekstra travlt. Der er derfor muligheder for at købe jordbær her på vores jordbærfarm, uanset om I selv har lyst til at plukke bærrene eller I foretrækker, vi gør det for jer.

Ved spørgsmål omkring vores produkter, herunder sorter, selvpluk/-opgravning eller andet, er I naturligvis altid velkomne til at kontakte os på tlf. 61 46 94 74 eller på mail info@danskejordbaer.dk.

Vi glæder os til at byde jer velkomne her i Arne Pedersens Gårdbutik i Hedensted, blot et stenkast fra de større jyske byer Horsens og Vejle, til et væld af lækre sæsonbetingede råvarer!