Kartofler Hedensted, Horsens og Vejle

Arne Pedersens gårdbutik er en mindre familievirksomhed, der, med hjælp fra børn, børnebørn og svigerbørn i den travle sommerperiode, til dagligt drives af Arne og Annelise. Vi befinder os i Hedensted, midt imellem Horsens og Vejle og har således de sidste 30 år drevet en blandet produktion af kartofler, ærter, jordbær og hindbær. Vi åbner op for sæsonen i slutningen af maj, hvor vi lægger ud med nyopgravede kartofler og sæsonens første håndplukkede jordbær og fortsætter så med friske grønne ærter og hindbær lidt senere på sommeren. Derudover er hjemmelavede produkter som marmelade en fast del af vores sommersortiment og – når forholdene tillader det – afsluttes en dejlig sommer med, at I selv kan få lov at grave kartofler op til en hyggelig grillaften.

7 forskellige kartoffelsorter

Hos Arne Pedersens Gårdbutik fører vi forskellige kartoffelsorter, der alle har hver deres egenskaber, og som høstes på forskellige tidspunkter i løbet af sæsonen. Derfor skal det også understreges, at det ikke er alle sorter, der er tilgængelige på alle tidspunkter.

Åbningstider (juni og juli)

Alle dage undtagen lørdag: kl. 09.00 - 18.00

(lørdag holder vi lukket)

ArnesJordbær

postet 1 måned siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

Så er gårdbutikken helt lukket for i år 2024 kartofler er også slut nu. Tak for i år.
Mvh.
... Se mereSe mindre

Se på facebook

postet 2 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

Husk vi har stadig lækre nye kartofler både store og små 🥔 og åbent kl. 9-18 i gårdbutikken på Skovvangen 25, 8722 Hedensted ☀️ ... Se mereSe mindre

Se på facebook

postet 3 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

Ærter er desværre udsolgt for i dag søndag d. 4/8. Vi har stadig lækre små og store nye håndopgravede kartofler. 🥔🙂 ... Se mereSe mindre

Se på facebook

postet 3 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

Husk vi har stadig åbent søndag d. 4/8 kl. 9-18, hvor vi er klar med ærter🫛 der går mod slutningen, og nye håndopgravede kartofler. Der er både små fine 🥔 og de lidt store, hvor de lidt store er til ca. 1/2 pris. Alt i små kølebokse så det holder sig friskt og fint. 🙂 Husk jordbær er desværre slut for i år…

Vi ses på Skovvangen 25, 8722 Hedensted.
Mvh.
... Se mereSe mindre

Se på facebook

postet 3 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

Husk vi har åbent søndag kl. 9-18, hvor vi er klar med lækre ærter🫛 og nye håndopgravede kartofler🥔. Vi har sat dem i kølebokse så de holder sig friske og fine. 🙂 Husk jordbær er desværre slut for i år… ... Se mereSe mindre

Se på facebook

postet 3 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

I dag torsdag 25/7 er vi klar med lækre ærter🫛 og nye håndopgravede kartofler🥔 fra kl. 9 som vi plejer. Vi har sat dem i kølebokse så de holder sig friske og fine. 🙂 Husk jordbær er desværre slut for i år… ... Se mereSe mindre

Se på facebook

postet 3 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

Jordbær desværre udsolgt for i dag mandag d. 22/7 og for i år 2024. Vi har stadig lidt ærter og kartofler. ... Se mereSe mindre

Se på facebook

postet 3 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

Så er det slutspurt med jordbær for i år. Vi har i dag mandag d. 22/7 for sidste gang lidt Malwina jordbær i begrænsede mængder. Fremover vil der være lidt kartofler og ærter til selvbetjening i gårdbutikken.

Tak for mange hyggelige besøg og god sommer.
Mvh.
... Se mereSe mindre

Se på facebook

postet 3 måneder siden af

Gårdbutikken Arnes Jordbær

Vores jordbær er “desværre” så populære vi må melde udsolgt igen i dag fredag. Vi har stadig kartofler og ærter indtil kl. 18. Husk lukket lørdag men åbent igen søndag kl. 9-18. Mvh ... Se mereSe mindre

Se på facebook

Video fra Jordbærgården

Video fra tv-syd 11. juni 2013

Video fra tv-syd 24. maj 2011

Video fra tv-syd 12. juli 2010

 Af forskellige sorter tilbyder vi

  • Solist, der er en særdeles tidlig sort. Den er særdeles velsmagende med sit gule ”kød” og udmærker sig i særdeleshed ved, at den er relativt let at skrubbe med en skrælhinde, der let glider af.
  • Flavia er en tidlig og meget velsmagende kartoffel, der er yderst efterspurgt af mange kartoffelelskere. Ligesom Princess og Campina dyrker vi for første gang Flavia i år og sælger den således fra sommersæsonen 2016.
  • Hamlet er en af vores andre kartoffelsorter, der ligeledes udmærker sig som yderst velsmagende. Denne sort har en lidt aflang form og er fast i kødet. Den opgraves en smule senere end Solist.
  • Ballerina er en nyere kartoffel, der dog har et fantastisk potentiale som et smagfuldt element i en lækker sommerret. Sorten er tidlig/middeltidlig og opgraves derfor på nogenlunde samme tidspunkt som Hamlet-sorten.
  • Jutlandia er en middeltidlig sort, der sammen med Hamlet og Ballerina-sorterne sælges fra vores gårdbutik senere i sæsonen. Disse kartofler er faste og smagen er upåklagelig.
  • Princess er en middeltidlig sort, der ligesom Flavia og Campina også er en ”førstegangs” for os her på farmen. Sorten er velsmagende og et godt supplement til sommerens grillretter.
  • Campina er vores seneste sort, men er mindst lige så velsmagende som de sorter, der sælges i starten af sæsonen. Ligesom Flavia og Princess dyrker vi for første gang denne sort i år, og den kan således købes i vores gårdbutik i slutningen af sommersæsonen 2016.

Håndopgravede kartofler

Som direktør Arne altid siger det, så er vi her på gården så stolte af alle vores produkter, at vi ikke er bange for at lade jer se og smage, inden I køber noget. Derfor falder det os også ganske naturligt, at alle kartofler der sælges fra vores gårdbutik er håndopgravede, blandt andre af Arne selv, der med stolthed for alt, hvad han laver indgår som en helt naturlig del af gårdens produktion. Det er jeres garanti for, at kartofler købt i vores gårdbutik altid lever op til de kvalitetsstandarder, vi arbejder ud fra.

Udover vores allerede opgravede kartofler, er det i slutningen af sommeren muligt, at I kan komme og grave jeres egne kartofler op. Dette foregår den sidste søndag i jordbærsæsonen. Dagen annonceres udelukkende lokalt her i gårdbutikken og på vores Facebook, hvorfor vi naturligvis anbefaler, at I holder jer opdaterede, såfremt dagen skulle have interesse.

Ved spørgsmål omkring vores produkter, herunder sorter, selvpluk/-opgravning eller andet, er I naturligvis altid velkomne til at kontakte os på tlf. 75 89 19 05/61 46 94 74 eller på mail info@arnesjordbaer.dk.

Vi glæder os til at byde jer velkomne her i Arne Pedersens gårdbutik i Hedensted, blot et stenkast fra de større jyske byer Horsens og Vejle, til et væld af lækre sæsonbetingede råvarer!